ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για αγορές άνω των 40,00€ η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ. 

Η παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με την εταιρία ταχυμεταφορών Speed Couriers, συνήθως σε 2-3 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με την ώρα οριστικοποίησης της παραγγελίας. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 3-4 εργάσιμες μέρες.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Για παραγγελίες μικρότερες των 40,00 € και μέχρι βάρους 2 κιλών, τα έξοδα αποστολής είναι 3,30€. Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, το κόστος διαμορφώνεται στα 4,80€.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Για παραγγελίες μικρότερες των 40,00 € και μέχρι βάρους 2 κιλών, τα έξοδα αποστολής είναι  4,00€ . Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, το κόστος διαμορφώνεται στα 7,50€. Για αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣTHN ΚΥΠΡΟ & ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Οι αποστολές στο εξωτερικό και την Κύπρο γίνονται μέσα σε 2-3 εργάσιμες μέρες με τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών Speed Couriers, αφού έχει προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση ή e-mail, για την τελική τιμή μεταφορικών ανάλογα με το βάρος και τον όγκο του δέματος.

Αφού πληρωθούν με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με πιστωτική κάρτα, αποστέλονται στον παραλήπτη.